You are here:

Very First Questions and Answers Why should I get dressed? – Први прашања и одговори „Зошто да се облечам?“ – книга на англиски јазик

690.00ден

Дечињата ќе се инспирираат со оваа прекрасна книга да се облекуваат и сето тоа да им биде забавно и кога наутро се поспани или се брзаме некаде. Од спортски комплет и костими за супер-херои до палта, капи и очила за сонце, оваа прекрасна книга го прави облекувањето забавно и лесно.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 187.9 x 166.8mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Marta Alvarez Miguens