You are here:

Very First Questions and Answers Why Should I Brush My Teeth? – „Први прашања и одговори зошто треба да си ги четкам забите“ книга на англиски јазик

690.00ден

Дали секој треба да ги мие забите? Зошто животните немаат четки за заби? А зошто паѓаат млечните запчиња и зошто е навистина важно да ги четкаме секој ден? Љубопитните мали деца можат да ги откријат одговорите на овие прашања и на многу други во оваа забавна книга, со над 30 прозорчиња за подигнување, нежен хумор и лесно разбирлив текст на секоја страница. Одлична книга за сите мали дечиња кои започнуваат самостојно да се учат да ги мијат своите запчиња.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 191.8 x 168.7mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Marta Alvarez Miguens