You are here:

Very First Questions and Answers Why do we need a potty? – Прашања и одговори зошто ни е потребно нокширче, книга на англиски јазик

690.00ден

За што служи нокширчето? Како да користам нокширче? Кога можам да одам во тоалет за возрасни? Оваа забавна книга е совршена помош при воведување на користењето на нокширчето и одлична помош за малите деца да ги остават пелените… и да облечат гаќички! Со над 30 прозорчиња за подигнување, нежен хумор и лесно разбирлив текст на секоја страница. Совршена поддршка за усвојување на овој чекор кај малите дечиња.

 

Препорачана возраст: 2+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 202.1 x 166.6mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Marta Alvarez Miguens

Нема на залиха