You are here:

Very First Questions and Answers: Why do I (sometimes) feel angry? – Први прашања и одговори ЗОШТО ПОНЕКОГАШ СЕ ЧУВСТВУВАМ ЛУТО? Книга на англиски јазик

690.00ден

Прекрасен вовед за децата и нивните емоции на лутина. Прифаќање на истите и како тие да ги разберат. Од што да правите кога сакате да експлодирате, до врвни совети за да останете смирени, оваа книга внимателно напишана и убаво илустрирана е задолжителен ресурс за децата, родителите и старателите. Различните сценарија и привлечните ликови истражуваат зошто се случува гневот, што значи и како да се справите со него. Напишана во соработка со стручни совети од детскиот психолог Д-р Саша Лили Лајонс.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 252 x 221mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Amy Willcox