You are here:

Very First Questions and Answers Why do I have to go to school? – Први прашања и одговори зошто треба да одам на училиште, книга на англиски јазик

690.00ден

Зошто треба да се оди на училиште и како полесно да се справи малото детенце со тој почеток. Од создавање пријателства, до учење нови вештини и знаења со прекрасни илустрации, инвентивни прозорчиња и нежен хумор, оваа книга ќе им помогне на дечињата да ја зајакнат самодовербата и полесно да ја прифатат новата промена.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 195 x 165mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Marta Alvarez Miguens

Нема на залиха