You are here:

Very First Questions and Answers Why do I have to go to bed? – Први прашања и одговори Зошто мора да спијам? – книга на англиски јазик

690.00ден

Оваа шармантна книга им помага на малите дечиња да разберат колку е важен сонот и објаснува што треба и што не треба да се прави за добар сон. Откријте како спијат морските видри и делфините, зошто е битна попладневната дремка и многу други прашања поврзани со сонот.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 188.6 x 172.9mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Marta Alvarez Miguens