You are here:

Very First Questions and Answers What is Sleep? – Први прашања и одговори: Што е сонот? Книга на англиски јазик

690.00ден

Што се случува кога ќе заспиеме? Зошто ни е потребен сонот и зошто треба да спиеме? А што се соништата? Љубопитните мали дечиња кои понекогаш сакаат да го одложат заспивањето можат да ги најдат одговорите на овие и многу други прашања под 30-те прозорчиња за отварање во оваа прекрасна книга која претставува одличен вовед за спиење, со едноставни објаснувања и прекрасни илустрации на секоја страница.

Оваа книга има добиено награда.

 

Препорачана возраст: 3 + години

Број на страни: 12

Димензии: 188.7 x 169.2mm

Автор: Katie Daynes

Илустрации: Marta Alvarez Miguens