You are here:

Very First Questions and Answers What is poo? – Прашања и одговори за ,,каката”, книга на англиски јазик

690.00ден

Што е каката? Дали сите го прават тоа? И каде оди сето тоа? Децата ќе се забавуваат додека ги отвараат прозорчињата за да ги најдат одговорите во оваа изненадувачки шармантна книга која ќе им помогне полесно да го разберат целиот процес. Одлична помош при едукација на темата, на разбирлив и забавен начин за малите дечиња кои го поминуваат процесот со седење на нокширче и одење во тоалет.

Оваа книга е добитник на златна награда.

 

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 189.8 x 167.1mm

Aвтор: Katie Daynes

Илустрaции: Marta Alvarez Miguens