You are here:

Usborne First Jigsaws: Farm Animals – Сет од книга и први сложувалки за деца – Животни на фармата

690.00ден

Едукативен сет од книга и сложувалки во кутија за најмалите. Одличен почетен вовед за книга и редење сложувалки.

Посетете ја фармата со овој шармантен сет од осум сложувалки и книга. Секоја цврста сложувалка доаѓа во две парчиња кои лесно се составуваат, со прекрасни илустрации. Ова е совршен начин да ги запознаете најмалите со едноставно решавање проблеми, почетоците во создавање навика за книгите и учење на животните од фармата.

 

Препорачана возраст: 2 + години

Содржи сет од книга и 8 парчиња дводелна сложувалка

Димензии: 189.8 x 190.1mm

Автор: Matthew Oldham

Илустрации: Stella Baggott

Нема на залиха