You are here:

Usborne Book and Jigsaw In the Jungle – Сет од книга и сложувалка „Во џунглата“

890.00ден

Сет од брилијантно шарена сложувалка од 100 парчиња што прикажува прекрасна сцена од џунглата со животните и птиците кои живеат таму, заедно со книга од 24 страници преполна со интересни прашања кои поттикнуваат забележување, размислување и разговор.

Сложувалката е со димензии 59 x 40 cm.

Сетот од книга и сложувалка е спакуван во цврста кутија спремна за прекрасен подарок.

 

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 24 страници

Димензии: 308.9 x 213.1mm

Aвтор: Kirsteen Robson

Илустрaции: Gareth Lucas

Нема на залиха