You are here:

Usborne Book and Jigsaw Bugs – Сет од книга и сложувалка „Бубачки“

890.00ден

Сет од брилијантно шарена сложувалка од 100 парчиња што прикажува прекрасна сцена на ливада исполнета со бубачки и шарени инсекти, заедно со книга од 24 страници преполна со интересни прашања кои поттикнуваат забележување, размислување и разговор.

Сложувалката е со димензии 59 x 40 cm.

Сетот од книга и сложувалка е спакуван во цврста кутија спремна за прекрасен подарок.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 24 страници

Димензии: 309.3 x 214.5mm

Aвтор: Kirsteen Robson

Илустрaции: Gareth Lucas

Нема на залиха