You are here:

Twinkly Twinkly Night Time – Блескава ноќ, книга со светилки на англиски јазик

1.090.00ден

Попладневно читање или вечерно заспивање, оваа прекрасна книга со светилки е совршен начин да го подготвите своето најмалечко за сон. Уникатен подарок за секое бебенце или мало дете.

Магијата на ноќното време оживува со десетте светилки во оваа прекрасно илустрирана приказна. Додека сите останати длабоко спијат, Фокс и Баџер го откриваат блескавиот град и на патот стекнуваат нови пријатели. Полна со пријателство и добрина, оваа пријатна приказна е совршено задоволство пред спиење.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10

Димензии: 210 x 210mm

Автор: Sam Taplin

Илустрации: Róisín Hahessy