You are here:

Twinkly Twinkly Bedtime Book – „Светкај, светкај“ книга за заспивање со светилки

1.090.00ден

Време е за спиење за малото мече… Но ѕвезденото небо изгледа толку возбудливо! На малите деца ќе им се допаднат треперливите светла што се палат додека ги вртите страниците и ја следите магичната приказната во оваа книга. Прекрасен подарок за малите дечиња и бебиња.

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 217.3 x 209.5mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрации: Jennifer A. Bell