You are here:

Sweet Cherry Sunglasses – Oчила за сонце Цреши со целосна заштита од УВ зраци Cat 3

920.00ден

За долги сончеви денови кои ни претстојат! Слатки очила за сонце во бела боја со сладок принт од цреши! Очилата за сонце даваат целосна заштита од лошите УВ зраци (Cat 3). Доаѓаат спакувани во ретро црвена, мека, памучна футрола.

Совршено се вклопуваат со нашите шнолички за коса, стегачи, ластици со црешки и чорапи од мек органски памук со цреши. За пресладок летен изглед.