You are here:

Sweet Cherry Bow Ponies – Ластик стегачи со цреши

550.00ден

Останете слатки како и овие ластик стегачи со цреши. Сетот содржи 4 стегачи: 2 со цреши, 2 со бели машнички и принт од слатки црешки.

Совршено се вклопуваат со нашите шнолички за коса, очила за сонце и чорапи од мек органски памук со цреши. За пресладок летен изглед.