You are here:

Strawberry Bee 2 Pack Socks – Сет од 2 пара чорапи од органски памук, Јагоди и Пчелки

590.00ден

Сет од 2 пара чорапи со пчелки и слатки јаготки, изработени од висококвалитетен мек, органски памук. Совршени за секое ноже во секојдневните активности.

Одлична комбинација со венчето за коса со принт од јаготки и шнолички со пчелки.

Големина: 3-5,6 години.