SPARKLY SUMMER STICKER BOOK – Светкаво лето, книга со стикери

480.00ден

Лето е. Од блескава тропска џунгла, до треперлив корален гребен, направете секоја сцена да блесне на летното сонце додека ја украсувате со прекрасните налепници оваа книга. Содржи преку 200 стикери од папагали, делфини, морски школки и друго, вклучително и преку 100 екстра-специјални светкави налепници. Загарантитано задржување на внимание, забава со часови преку креативност и усовршување на фина моторика.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 241.2 x 170mm

Aвтор: Fiona Patchett

Илустрaции: Jean Claude

Нема на залиха