You are here:

Sleepytime Music Book – Музичка книга за заспивање, на англиски јазик

1.050.00ден

Книга со прекрасни илустрации која содржи пет нежни класични мелодии со кои можете да се гушкате и опуштите пред заспивање. Без разлика во кое време од денот е, попладневна дремка или вечерно заспивање, волшебните уметнички дела од животни и мирната музика се совршен начин да ги подготвите своите мали дечиња за мирен сон. Придружете му се на милиот јазовец додека свири на своето пијано на многу различни места и стекнува нови пријатели на патот, свирејќи магична музика. Освен за заспивање и смирување оваа книга е совршен почеток за воведување на вашето малечко во светот на книгите и љубовта кон нив.

 

Препорачана возраст: 12 месеци

Број на страни: 10

Димензии: 211.8 x 221mm

Автор: Sam Taplin

Илустрации: Polly Noakes