You are here:

Sharing for Sheep – Споделување кај овчичките, книга на англиски јазик

890.00ден

Прекрасна приказна која помага кај дечињата во поттикнување љубезност, емпатија и позитивно однесување.

Деца, дали знаете, но кога не гледате, овчичките плетат многу работи… од играчки и шалови до капи и волнени крилја! Но, плетејќи, овчичките откриваат дека плетат од истото топче предиво. Споделувањето можеби е единствениот начин да се спаси денот…

 

Препорачана возраст: 2+ години

Број на страни: 32

Димензии: 257.4 x 231.2mm

Aвтор: Zanna Davidson

Илустрaции: Alison Friend