Seasons Sounds – Звучна книга Годишни времиња

1.050.00ден

Децата ќе уживаат слушајќи ги неверојатните звуци на секое годишно време во оваа прекрасна звучна книга, додека ги гледаат прекрасните илустрации на животните. Првите птички кои твитаат и ја пречекуваат пролетта, зуењето на пчелките и коњчињата на летната ливада. Секој период од годината е смислен со забавни сцени и смирувачки звуци за слушање.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10

Димензии: 212 x 217mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa