You are here:

Seashore Sounds – Звуците на морскиот брег, звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Оваа прекрасно илустрирана звучна книга е совршен начин за малите деца да ја откријат магијата на морето. Вистинско уживање додека ги слушаат галебите што викаат до делфините, пливањето на рибите, нежниот шум на брановите, десетте внимателно изработени звуци ја поттикнуваат забавата и возбудата на морскиот брег. Илустрациите се полни со атрактивни детали за забележување и разговор, додека вдлабнатините на страниците и трагите за малите прстиња се комбинираат со звуците за да создадат прекрасно интерактивно искуство.

 

Препорачана возраст: +6 месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 218.8 x 209.6mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa