Roarr! – Аррр! Звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Ајде на забава во џунглата за најмалечките! Секој пат кога ќе поместите еден од лизгачите во оваа уникатна книга, некое животно од џунглата се појавува и испушта забавен звук. Но, има повеќе! Поместете го истиот лизгач повторно назад и ќе видите и слушнете сосема друго животно. Бебињата и малите деца ќе сакаат да ги движат лизгачите напред – назад за да уживаат во сите животни од џунглата во оваа прекрасно илустрирана книга.

Поврзување на звуците од животните со сликите кои ги гледаат, вежбање на фина моторика, задржување на внимание.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 8

Димензии: 200 x 200mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ailie Busby