You are here:

REVA SEAGRASS CHANGING BASKET – KOШНИЦА ЗА БЕБЕ ОД ПРИРОДНА МОРСКА ТРЕВА

5.550.00ден

Наскоро го очекувате вашето малечко да дојде на овој свет? Или пак веќе стигнавте дома и уживате во првите денови од најубавото патување – мајчинството ?

Нашата кошница за пресоблекување бебиња – Reva е неопходна, безвременска рачно ткаена од природна морска трева. Прекрасно безбедно катче за вашето најмалечко кога го пресоблекувате или дремка, а кога тоа ќе ја надрасне одлично може да служи како корпа за чување играчки, кукли или вашите омилени книги. Наменета за да трае, долго ќе се користи во вашиот дом.

 

Можете да ја комбинирате заедно со една од нашите лукс Olli Ella меки подлоги од органски памук.

 

Димензии:

Внатрешен дел: 32.4cm x 71cm

Надворешен дел: 42cm x 79cm

Максимална дозволена тежина: 10kg.