You are here:

Quiet Time Music Book – Музичка книга за одмор на англиски јазик

1.090.00ден

Малите дечиња ќе сакаат да се одморат среде долг, активен и игрив ден заедно со оваа смирувачка музичка книга. Едноставно притиснете ги страниците за да слушнете пет смирувачки класични мелодии, вклучително и музика од Моцарт и Шуберт. Со прекрасни илустрации на Алисон Френд, на кои се прикажани бебиња животни како уживаат во музиката.

 

Препорачана возраст: 0+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 211.5 x 214.7mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Alison Friend

Нема на залиха