You are here:

Poppy and Sam’s Wind-Up Tractor Book – Интерактивна книга „Тракторот на Попи и Сем“ со играчка трактор на англиски јазик

1.650.00ден

Малите деца ќе сакаат да го навиваат тракторот и да гледаат како тој вози по шините. Има три приказни за фармата што децата сами ќе ги оживеат – Тајната на плашилото, Тракторот во бегство и Тракторот во неволја – и секоја приказна има свои патеки вградени во страниците по кои тракторот се движи, а тука се и ликовите од фармата кои треба да се наредат за да се комплетираат сцените.

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 14 страни

Димензии: 305.9 x 245mm

Автор: Heather Amery, Sam Taplin

Илустрации: Stephen Cartwright

Нема на залиха