You are here:

Poppy and Sam’s Autumn Sticker Book – Попи и Сем книгата со стикери за Есен

480.00ден

Посетете ја фармата со јаболко дрво и забавувајте се со Попи и Сем додека уживаат во есента во оваа шармантна книга со налепници. Од светли лисја, до дождливи денови, време на жетва до Ноќта на вештерките, децата ќе сакаат да избираат налепници за да ги завршат зафатените сцени.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 276 x 216mm

Aвтор: Kate Nolan

Илустрaции: Lizzie Walkley