You are here:

Poppy and Sam and the Lamb – Попи, Сем и јагнето, куклена книга на англиски јазик

690.00ден

На малите деца ќе им се допадне слаткото мало јагненце во оваа прекрасна куклена книга. Малото јагне е изгубено, а Попи и Сем го следат околу фармата додека се обидува да го најде патот назад до Вули овцата. Има многу забавни детали низ шарените илустрации за кои може да се разговара и учи.

Препорачана возраст: 12+ месеци

Број на страни: 8 страници

Димензии: 196.7 x 191.2mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрации: Simon Taylor-Kielty