You are here:

Poppy and Sam and the Bunny – Попи, Сем и зајачето, куклена книга на англиски јазик

690.00ден

Во оваа книга со шармантни илустрации придружете им се на Попи и Сем додека го следат нивното пријателче – зајачето низ прошетката на фармата. Има многу забавни детали низ шарените илустрации за кои може да се разговара и учи.

 

Препорачана возраст: 12+ месеци

Број на страни: 8 страници

Димензии: 193.1 x 188.6mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрации: Simon Taylor-Kielty