You are here:

Pop-up Sleeping Beauty – Тродимензионална сликовница – Заспаната убавица, книга на англиски јазик

990.00ден

Волшебната, безвременска приказна за Заспаната убавица е оживеана во оваа прекрасно илустрирана тродимензионална книга. Следете ја ѕвездената патека на самовилите, придружете му се на принцот додека ја открива тајната кула каде што Заспаната убавица спие сто години и видете дали магијата може да го спаси кралството и убавата принцеза. Задоволство за споделување со малите деца и прекрасен подарок за секое мало девојче. Уникатно, безвременско дело во домашната библиотека за деца.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 10

Димензии: 185 x 185mm

Aвтор: Susanna Davidson

Илустрaции: George Ermos