You are here:

Play Hide and Seek with Bunny – Играње криенка со зајачето, книга на англиски јазик

690.00ден

На малите деца ќе им се допадне да им се придружат на Bunny и другите шумски животни и заедно да играат криенка во оваа прекрасна книга со преклоп. Секоја страница има големо прозорче, идеално за малите прстиња. Кога прозорчето ќе го отворат се крие некое животинче скриено зад него. Двојното преклопување на последната страница создава изненадувачки крај, а уметничкото дело е полно со забавни детали за гледање и разговор за заедно. Вистинско уживање,забава и задржување на внимание кај најмалите дечиња.

 

Препорачана возраст: 2+ години

Број на страни: 10

Димензии: 202.5 x 210mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Gareth Lucas