You are here:

Pets Sounds Book – Звуците на домашните миленичиња, звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Децата ќе уживаат во оваа прекрасно илустирана книга со звуците од домашните миленичиња. Од мачиња што мјаукаат и предат  до разиграни кучиња што лаат во паркот, коњче, морски прасиња. Трагите на прстите помагаат да се создаде тактилен свет за децата кои ќе го истражуваат додека слушаат.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 10 страници

Димензии: 217.7 x 222.9mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa