You are here:

Peep inside the Seashore – Погледнете на морскиот брег, книга на англиски јазик

750.00ден

Погледнете што се случува на морскиот брег и уживајте во прекрасните иилустрации на оваа интерактивна мала книга. Кој се крие зад алгите? Што има внатре во испакнатиот клун на пеликан? Што прави морската видра? Од бубачки во песочните дини, до малечки желки што излегуваат на плажата во ноќта осветлена од месечината, оваа книга го истражува крајбрежјето од целиот свет.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 14 страници

Димензии: 197.6 x 162.7mm

Aвтор: Anna Milbourne

Илустрaции: Simona Dimitri