You are here:

Peep Inside the Jungle – Поглднете што се случува во џунглата, интерактивна книга со прозорчиња на англиски јазик

650.00ден

Книгите со прозорчиња се одличен вовед за создавање навика и љубов кон книгите.

Што се случува во џунглата? Ѕирнете во врвовите на дрвјата за да видите кој ја прави врева таму. Со кревање прозорчиња и ѕиркање низ дупчиња, малите деца можат да го откријат животот во џунглата: животните кои живеат во дождовните шуми, жаби со црвени очи, поспани јагуари и големи слонови, делфини, крокодили како и бучните мајмуни и папагали!

 

Препорачана возраст: 3 + години

Број на страни: 14

Димензии: 188.6 x 166.2mm

Автор: Anna Milbourne

Илустрации: Simona Dimitri