You are here:

Peep Inside The Garden – Погледнете во градината, интерактивна книга со прозорчиња на англиски јазик

750.00ден

За сите мали дечиња кои се интересираат за светот на инсектите и што се случува во градината, во цветовите и земјата. Прекрасно илустрирана сликовница исполнета со многу прозорчиња за кревање, дупчиња за ѕиркање, животни и инсекти за забележување. Децата можат да ѕиркаат во инсектите што зујат под цветните ливчиња, да забележат жаба која се крие, маче кое набљудува, инсекти се кријат во зеленчукот и што се случува таму. Шармантен вовед во светот околу нас за малите деца.

Книгите со прозорчиња се одличен вовед за создавање навика и љубов кон книгите.

Препорачана возраст: 3 + години

Број на страни: 14

Димензии: 191.5 x 165.9mm

Автор: Anna Milbourne

Илустрации: Simona Dimitri