You are here:

Peep Inside Animal Homes – Погледнете во домовите на животните, книга на англиски јазик

750.00ден

Прекрасна книга со прозорчиња за домовите на животните. Брилијантен вовед во неверојатна разновидност на домови за животни, вклучувајќи гнезда, огради, улишта, дувла и брани.

Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 14 страни
Димензии: 190 x 167.9mm
Автор: Anna Milbourne
Илустрации: Simona Dimitri