You are here:

Peep Inside a Fairy Tale The Snow Queen – Погледнете во бајката „Снежната кралица“

890.00ден

Погледнете низ страниците на оваа безвременска класична бајка и следете го магичното патување на  Герда, која оди да го спаси својот пријател Кај, од Снежната кралица. Со магични прозорчиња и прекрасно илустрирани страници на кои се прикажани снегулки и ѕвездено небо, прекрасен начин да се запознаат малите деца со оваа убава бајка.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 14

Димензии: 188.4 x 166.1mm

Автор: Anna Milbourne

Илустрации: George Ermos