You are here:

Peep Inside a Fairy Tale The Elves and the Shoemaker – Погледнете во бајката за Џуџињата и Чевларот, книга на англиски јазик

890.00ден

Оваа прекрасна бајка е полна со добрина. Џуџињата им помагаат на чевларот и неговата сопруга, изработуваат чевли доцна во ноќта кога не ги гледа никој, а потоа тие пак им помагаат на џуџињата правејќи им нова облека. Оваа специјална книга има прозорчиња и дупчиња што им дава привлечни погледи на страниците додека се развива приказната. Книга во која децата ќе се навраќаат повторно и повторно.
Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 14 страни
Димензии: 190.4 x 167.2mm
Автор: Anna Milbourne
Илустрации: Jessica Knight