You are here:

Peep Inside a Fairy Tale Sleeping Beauty – Погледнете во бајката за Заспаната Убавица, книга на англиски јазик

890.00ден

На малите деца ќе им се допадне ова магично прераскажување на безвременската класичната бајка, со нежни исечоци, прозорчиња за ѕиркање и неверојатни илустрации од Карл Џејмс Маунтфорд во оваа магична книга.
Заспаната убавица се боцка од вретено на нејзиниот шеснаесетти роденден. Дали добрите самовили и бакнежот од принцот можат да ја спасат и да го разбудат од магијата повторно целото заспано кралство?

Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 14 страни
Димензии: 188 x 167.2mm
Автор: Anna Milbourne
Илустрации: Karl James Mountford

Нема на залиха