You are here:

Peep Inside a Fairy Tale Little Red Riding Hood – Погледнете во бајката за Црвенкапа, книга на англиски јазик

890.00ден

Волшебно илустрирана верзија на безвременската класична бајка за малата Црвенкапа која оди во посета на нејзината баба и случувањата низ прекрасната шума и волкот, прикажани низ неверојатни илустрации и прозорчиња за ѕиркање. Дечињата ќе уживаат низ „живите страници“ на оваа верзија.

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 14 страници

Димензии:196 x 166mm

Aвтор: Anna Milbourne

Илустрaции: Julia Sarda Portabel

Нема на залиха