You are here:

Peep Inside a Fairy Tale Cinderella – Погледнете во бајката за Пепелашка, книга на англиски јазик

890.00ден

Малите деца ќе уживаат во оваа прекрасна безвременска класична бајка за Пепелашка низ неверојатни илустрации и магични страници. Под прозорчињата можат да ја откријат самовилата, кумата на Пепелашка која ќе и помогне, нејзините себични полусестри и чудесната златна кочија направена од една тиква во дворот. Прекрасен начин да ги запознаете децата со оваа класична приказна, на која со задоволство ќе се враќаат повторно и повторно.

Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 14 страни
Димензии: 188.7 x 167.4mm
Автор: Anna Milbourne
Илустрации: Karl James Mountford

Нема на залиха