You are here:

Peep Inside a Fairy Tale Beauty and the Beast – Погледнете во бајката за Убавицата и Ѕверот, книга на англиски јазик

890.00ден

Прекрасно прераскажување на класичната безвременска бајка за Убавицата и Ѕверот, со неверојатни илустрации на Лорена Алварез и магични прозорчиња за ѕиркање. На малите деца ќе им се допадне да ги следат Бел и птиците во куќата на Ѕверот, откривајќи го срамежливиот ѕвер кој се крие во градината низ магијата што се крие во приказната.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 14 страници

Димензии: 190.2 x 166.3mm

Aвтор: Anna Milbourne

Илустрaции: Lorena Alvarez