You are here:

Peep Inside a Fairy Tale Aladdin – Погледнете во бајката за Аладин, книга на англиски јазик

890.00ден

Влезете во светот на безвременската бајка со прекрасни илустрации и прозорчиња. Аладин е сиромашно момче, но верувајќи на своите инстинкти и со малку среќа, ја остварува желбата на срцето. Прекрасно исечените дупчиња во различни форми низ страниците го мамат читателот низ авантурата на Аладин, со прозорчиња кои откриваат магични трансформации. Вистинско уживање за секое дете и  задржување на внимание. Уникатно, безвременско дело во домашната библиотека за деца.

 

 

 

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 14

Димензии: 190.1 x 165.8mm

Aвтор: Anna Milbourne

Илустрaции: Maxine Lee-Mackie