You are here:

Peep Inside a Beehive – Погледнете во светот на пчелките, книга на англиски јазик

650.00ден

Откријте како се прави медот, што прават пчелките секој ден и како се раѓаат малите пчелички во овој фасцинантен вовед во светот на пчелите. Со шарени илустрации, прозорчиња за отварање и дупчиња за ѕиркање.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 14 страни

Димензии: 191.5 x 167.1mm

Автор: Anna Milbourne

Илустрации: Stephanie Fizer Coleman