You are here:

Night Sounds – „Ноќни звуци“ , звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Откријте ја магијата на ноќта во оваа волшебна звучна книга. На малите деца ќе им се допадне да ги слушаат заспаните мачиња како предат, гласењето на бувчето, лисичката која будно шета и птиците кои го нагласуваат утрото и почетокот на новиот ден. Содржи и кратки текстови, лесни за разбирање како и патеки за сензорни истражувања од страна на малите прстиња.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 10 страници

Димензии: 212.8 x 218.7mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa