Mermaids Magic Painting Book – Магична боенка Сирени

600.00ден

Прелијте ги црно-белите илустрации со вода и гледајте како магичните сцени со морските сирени оживуваат во боја! Сирена принцеза, сирени кои се релаксираат на плажа, си играат со делфини и многу повеќе. Со практична задна корица што се преклопува за да спречува боите да се појават на страницата одоздола. Боенка во која малите девојчиња ќе уживаат со часови.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 248.4 x 162.3mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Elzbieta Jarzabek