You are here:

Magic Paint Yourself Calm – Магична боенка за смирување

600.00ден

Оваа прекрасна боенка за сликање создава простор за смирување. Исполнета е со извонредни сцени од природниот свет кои ќе им помогнат на децата и на возрасните да се фокусираат на боењето, да ги отфрлат грижите и испразнат лошите емоции од денот. Едноставно прелијте ги со вода мирните црно-бели дизајни за да откриете инспиративна низа на прекрасни бои и убави слики кои релаксираат и смируваат.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 231.8 x 216.2mm

Aвтор: Abigail Wheatley

Илустрaции: Emily Ritson