You are here:

Look and Find Puzzles Night time – Погледни и пронајди сложувалки „Во ноќта“, книга на англиски јазик

450.00ден

Оваа прекрасна книга за размислување, покажување и разговор, е преполна со убави илустрации и интересни прашања. Вистинска забава и размрдување на мозочето, задржување на фокус и внимание.

Истражувајте го волшебниот свет откако ќе се стемни додека забележувате, одговарате, броите и зборувате за неверојатните животни во оваа прекрасна книга.

 

Препорачана возраст: 4 + години

Број на страни: 32

Димензии: 239.5 x 170.8mm

Автор: Kirsteen Robson

Илустрации: Gareth Lucas