You are here:

Look and Find Puzzles Bugs – Погледни и пронајди сложувалки „БУБАЧКИ“, книга на англиски јазик

450.00ден

Оваа прекрасна книга за размислување, покажување и разговор, е преполна со убави илустрации и интересни прашања. Вистинска забава и размрдување на мозочето за сите мали дечиња кои ги сакаат инсектите.

Задржување на фокус и внимание.

Оваа жива книга е преполна со пеперутки, пчели, бубачки и други инсекти за наоѓање, совпаѓање, броење и разговор.

 

Препорачана возраст: 4 + години

Број на страни: 32

Димензии: 242.3 x 175.9mm

Автор: Kirsteen Robson

Илустрации: Gareth Lucas