You are here:

Little Sticker Dolly Dressing Puppies – Oблечи ги куклите со нивните кученца, книга со стикери

480.00ден

Секое детенце кое е  љубител на кученца ќе ја сака оваа книга со налепници, со кукли за облекување, кученца за играње и страници за украсување со додатоци. Сцените вклучуваат добивање на ново кученце, играње во парк, зимска прошетка, салон за дотерување и школа за обука на кутриња. Забава со часови преку креативност и усовршување на фина моторика.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 44

Димензии: 239.6 x 171.6mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Lizzie Mackay

Нема на залиха