You are here:

Little Sticker Dolly Dressing Fairy – Облечи ги самовилите, книга со стикери

480.00ден

Прекрасна книга со налепници за малите девојчиња со различни самовили за облекување на секоја страница, шумска самовила, кралицата на самовилите, на морето итн. Со над 350 налепници за повеќекратна употреба со волшебни самовилски фустани, лелеави крилја и шарени цвеќиња, плус преклопен заден капак за „паркирање“ резервни налепници додека не се користат. Забава со часови преку креативност и усовршување на фина моторика.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 44

Димензии: 239.1 x 170.7mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Lizzie Mackay

Нема на залиха